Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (NovaTV) ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Nasilnik iz Kaštela osumnjičen za dvostruki pokušaj ubojstva

ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Nasilnik iz Kaštela osumnjičen za dvostruki pokušaj ubojstva

Predan je policijskom pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je sinoć u Kaštel Štafiliću iz vatrenog oružja ranio 46-godišnjaka, a potom sjekirom ozlijedio 49-godišnjaka.

Obojica su zadobili teške tjelesne ozljede i hospitalizirani su u splitskoj bolnici.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni 58-godišnjak na području Kaštel Štafilića. Tom prilikom su  pronađene i oduzete 3 ručne bombe, 3 ručne bombe bez upaljača, 3 upaljača za ručne bombe te više od 70 komada raznog streljiva.

Policija navodi kako je utvrđena sumnja da je 58-godišnjak ostvario obilježja kaznenih djela ubojstva u pokušaju na štetu 46-godišnjaka i 49-godišnjaka te nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv 58-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu te je večeras predan policijskom pritvorskom nadzorniku, izvijestili su iz policije.

Vaša reakcija na temu