Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZIMSKE RADOSTI U SPLITU Klizališta na Prokurativama i Mertojaku

ZIMSKE RADOSTI U SPLITU Klizališta na Prokurativama i Mertojaku

Ponude se prikupljaju do 19. listopada

Tvrtka Žnjan i Turistička zajednica objavile su javni poziv za prikupljanje ponuda za klizališta na Prokurativama i u parku na Mertojaku u sklopu ovogodišnjeg Adventa. Manifestacija će se održati od 22. studenog do 6. siječnja. 

Na Prokurativama je ponuditelj dužan osigurati podlogu klizališta na ledu minimalne površine 500 m2, a maksimalne površine 600 m2 , ne narušavajući površine te isto održavati u redovnom stanju za korištenje kroz cijelo vrijeme održavanja manifestacije (što između ostalog podrazumijeva da led mora biti postojan pri temperaturi zraka do 16 °C).

Na Mertojaku treba osigurati podlogu klizališta na ledu minimalne površine 150 m2, a maksimalne površine 200 m2 , ne narušavajući zelene površine kao i hortikulturu parka te isto održavati u redovnom stanju za korištenje kroz cijelo vrijeme održavanja manifestacije.

Žnjan d.o.o. će, u suradnji s Gradom Splitom i TZ-om grada Splita, osigurati financijska sredstva u iznosu od 500.000,00 kuna bruto za sufinanciranje klizališta i besplatno korištenje javne površine.

Rok za podnošenje prijava je 19. listopad do 14 sati, a detalje poziva možete doznati ovdje.

Vaša reakcija na temu