Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Ivana Mišković) FEŠTA NA HVARU Oženio se Dino Petrić, na svadbi je i zapjevao

FEŠTA NA HVARU Oženio se Dino Petrić, na svadbi je i zapjevao

Uzvanici su bili oduševljeni izvedbom

Kakvo bi to vjenčanje bilo da mladoženja, pogotovo kad je riječ o vrsnom pjevaču i glazbeniku Dini Petriću, na njemu nije zapjevao. Na svadbi održanoj na našem najsunčanijem otoku, 29-godišnji Hvaranin Dino Petrić, čije smo vokalne sposobnosti upoznali u televizijskim glazbenih showovima 'The Voice' i 'A strana', uzeo je gitaru u ruke i svojoj dragoj otpjevao evergreen 'Stand By Me'.

Svoj najvažniji životni nastup posvetio je supruzi Tei Šarić, doktorici dentalne medicine u privatnoj zagrebačkoj poliklinici, kojoj se obećao i u dobru i u zlu do kraja života, a mladenka će odsad nositi suprugovo prezime. Uzvanici su bili oduševljeni izvedbom, a posebno mladoženjin kum Filip Tomić, njegov najbolji prijatelj s kojim je u osnovnoj školi osnovao svoj prvi The Fundach Bend, čiji su članovi bili i Mario Domančić, te prateći Dean Radovniković. Mladenkina kuma bila je njezina prijateljica Iva Nogalo, a vjenčanje je održanu u Crkvi sv. Stjepana na Hvaru.

Jedan od najvećih izazova bio je odabir benda koji će zabavljati uzvanike, a izbor je pao na koprivnički bend Tragovi, piše Gloria.

Dino Petrić je u glazbi pronašao utjehu, te izvor sreće i ispunjenosti nakon što je razorni požar na Hvaru opustošio obiteljsko imanje i ugrozilo egzistenciju njegovih roditelja. Do nastupa u 'The Voiceu', novac koji je uštedio radeći u jednoj tvrtki, uložio je u snimanje svojih autorskih pjesama, a pohađao je i školu pjevanja kod svog omiljenog pjevača Jacquesa Houdeka.

Sa svojim menadžerom trenutačno sprema koncertni spektakl 'Tragom Olivera' s kojim će ostavštinu glazbene legende predstaviti hrvatskoj publici. Prvi koncert zakazan je u varaždinskoj Areni, a iduće godine na rasporedu je turneja po Australiji i Novom Zelandu.

Vaša reakcija na temu