Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JUST MARRIED Nek' se još dugo sjećaju ovog putovanja

JUST MARRIED Nek' se još dugo sjećaju ovog putovanja

Par iz Ludwigsburga odlučio je otputovati u našu državu...

Hrvati su svjesni da žive u državi s brojnim prirodnim i kulturnim ljepotama koje mnogi žele vidjeti. Milijun turista iz godine u godinu nam dokazuju takvu tvrdnju, ali je svejedno lijepo iznova slušati da možemo biti sretni što nam je rođenjem 'pripao' ovaj dio planete.

Snažan dokaz za to su ovakvi gosti, novopečeni bračni par iz Njemačke koji je Hrvatsku odabrao za svoje bračno putovanje. Obično mladenci za svoje putovanje biraju neke od najromantičnijih i najljepših lokacija diljem svijeta, a ovaj par iz Ludwigsburga odlučio se za našu državu. 

Entuzijastično su otputovali s kamperom na kojeg su okačili natpis - Just married, odnosno natpis da su upravo vjenčani. Možemo im samo poželjeti sreću i neka se kraja života sjećaju ovog odmora.

Vaša reakcija na temu