Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Tjedan braka u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji

Tjedan braka u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji

Donosimo program

U organizaciji Ureda za pastoral obitelji, župe sv. Mihovila Arkanđela Kamen-Šine te Bračnog i obiteljskog savjetovališta, obilježit će se od 5. do 11. veljače 2024. Tjedan braka i Svjetski dan braka u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji. Ovogodišnja je tema 'Otajstvo je to veliko!' (Ef 5,32). 

Program svakoga dana od ponedjeljka do subote započinje misom u 19 sati u župnoj crkvi sv. Mihovila na splitskom Kamenu. Nakon mise održat će se prigodni program s početkom u 19.45 sati u dvorani Karmelskoga samostana (Trg sv. Terezije Avilske 1, Split). 

U ponedjeljak 5. veljače predavanje će održati fra Ante Vučković na temu 'Brak – što je to?!', a susret će animirati Zajednica sv. Ivana od Križa.

Utorak, 6. veljače bračni par Ordulj i gđa Vesela Dujmić, govorit će na temu 'Bračni izazovi' i pritom ispripovjediti zanimljiva životna iskustva.

U srijedu, 7. veljače bračni par Marica i Luka Vujević iz Hrvatske zajednice bračnih susreta predstavit će vrijedan program podrške za bračne parove i govoriti na temu 'Kako obnoviti bračnu ljubav?'.


U četvrtak, 8. veljače o. Viktor Grbeša i Obiteljska zajednica Župe sv. Mihovila Arkanđela predvodit će molitvenu večer za obitelj i bračne parove.

U petak, 9. veljače bračni par Adriana i Lucijan Kosor, članovi zajednice Neokatekumenskoga puta održat će izlaganje 'Obitelj – otvorenost životu' o izazovima odgoja djece, međusobnoj komunikaciji i otvorenosti životu.

U subotu, 10. veljače pripravnici za krizmu župe Kamen-Šine izvest će kratki scenski prikaz 'Mama, gladan sam!', a zatim će Jelena Burazin, psihologinja i psihoterapeutkinja, održati predavanje o emocionalnim potrebama u obitelji 'Lipote gladan – ljubavi žedan'. Susret će animirati dječji zbor 'Mala Terezija' župe sv. Mihovila Arkanđela.

U nedjelju 11. veljače Svjetski je dan braka. Na misnom slavlju u 11 sati u Karmelskom samostanu bit će obnova bračnog saveza.

Vaša reakcija na temu