Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Dvojica pijanih muškaraca napala djelatnika Hitne pomoći: 'Cipelarili su ga'

VIDEO Dvojica pijanih muškaraca napala djelatnika Hitne pomoći: 'Cipelarili su ga'

U pomoć mu priskočio vozač kamiona

U mjestu Kuštani nedaleko od Koprivnice dvojica muškaraca napala su djelatnica Hitne pomoći. 

Društvenim mrežama širi se snimka fizičkog napada u kojem dvojica muškaraca napadaju djelatnika Hitne pomoći koji leži na podu.

- Sramotan napad na naše kolege iz Koprivničko-križevačke županije koji je slučajno snimila kamera kamiona iz suprotnog smjera. U jednom trenutku se vidi kako dva alkoholizirana čovjeka cipelare našeg kolegu koji leži na podu - stoji u objavi. Vozač kamiona je priskočio u pomoć djelatniku Hitne pomoći - piše u objavi.


U pomoć čovjeku uskočio je vozač kamiona čija je kamera snimila incident.

- Ja sam napadnuti vozač. Imam 61 godinu, a radim u hitnoj 40 godina. Netom prije napada na mene, osoba koja me je napala, legla je na na sred prometnice. Istrčao sam za njim i skočio pred šleper koji je naišao i zaustavio se na nekoliko metara od nas. Prišao sam mu, podigao ga i pod ruku ga izveo sa prometnice i vratio se u vozilo gdje je tim zbrinjavao pacijenta kojeg je ta osoba pretukla. Ista osoba je nekoliko minuta kasnije prišla sa zadnje strane vozila i počela ga razbijati. Izašao sam iz vozila, ne znajući što se događa, prema zadnjem djelu gdje je on iznenada, neočekivano, bez ikakva razloga, fizički nasrnuo na mene i udario me. Kako sam bio sputan uniformom i opremom na sebi, nisam se mogao adekvatno braniti te sam u jednom trenutku i pao - napisao je muškarac koji je navodno napadnut, ispod videa.


Vaša reakcija na temu