Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević  FOTO: EVO RUKE Sinoć svirala četiri benda

FOTO: EVO RUKE Sinoć svirala četiri benda

Večeras na Blatinama uživajte uz grupu Antologija te Black coffee

Druga večer Revije urbane kulture 'Evo ruke' ugostila je još četiri glazbena sastava.

Prvi su nastupili renomirani glazbenici iz raznih grupa pod imenom Stevo, Stjepko i Sretko a to su Stevo Vučković (Stividen), korčulanski autor Sretko Silić, bubnjar Stjepko Bulić i maestro Vinko Urlić na klavijaturama a izveli su obrade pet blues skladbi: Fool for your sockings, Money (That's all I want), Redhouse, Young blood i Help me (obrada Ten years after).

The Kulash stižu iz Vodica a predvodi ih Ivan Kulaš pjevač i ritam gitarist, gitarist Jurica Bura, basist Vice Dukić, i Borna Jonjić na bubnjevima a pri kraju su im se priključili i trubač Luka Mrša te gitarist Davor Rodik iz Barine grupe 'Majke'. 

Splitskoj publici predstavili su se autorskim pjesmama na hrvatskom i engleskom jeziku a sudeći po reakciji brojne publike odlično su prihvaćeni.

Solinski band 'Sila nečista' predvođen pjevačem Tonijem Šestanovićem nije trebalo posebno predstavljati jer su i prošle godine nastupili na Reviji urbane kulture. Publici su se predstavili pjesmama Budala, Volim da se sportski oblačim, Konji bijeli, Drvo koža loža, Ženidba, Dobro došli nam u džunglu, Suzo slana, Mirjana, Ljiljana i Hevi metal pobjeda a svojom dinamičnim nastupom rasplesali su prisutne.

Posljednja je nastupila splitska Grupa 'Harpoon Blues Band' u kojoj su Predrag Lovre Lovrinčević, Vice Ercegović, Zoran Tasić, Branko Grašo i Ivan Gilić. Uz klasične blues skladbe izveli su i tri autorske skladbe Old school, Puka san i Dječji avion te najavili još autorskih radova.

Večeras zadnjeg dana na programu su grupa 'Antologija' (tribute to Leb i sol) te legendarna grupa 'Black coffee', a koncert je na Blatinama u 20 sati.

Vaša reakcija na temu