Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Za poljičkim stolom' u subotu i nedjelju u Podstrani

'Za poljičkim stolom' u subotu i nedjelju u Podstrani

Drugu večer nastupit će KUD Jedinstvo

Ovogodišnje, jedanaesto po redu izdanje manifestacije 'Za poljičkim stolom' je obogaćeno s drugom večeri na kojoj će nastupiti najtrofejnije i najstarije kulturno umjetničko društvo Jedinstvo. Petričevo će biti mjesto druženja 1. i 2. kolovoza s početkom u 21 sat.

- Ovo je 11. godina da se na ovaj način obilježava sjećanje na poljičke specijalitete, raduje nas što ovaj događaj postaje tradicija i što je   manifestacija prepoznata među gostima koji posjećuju naše mjesto. Ovim putem pozivamo sve žitelje naše općine i okolnih mjesta da i ove godine posjete manifestaciju koja je  prepoznata kao etno-kulturno-gastronomski događaj - poručila je Zdravka Švenda, direktorica Turističke zajednica općine Podstrana.

Vaša reakcija na temu