Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Američka pjevačica snima nova dva spota u Splitu

Američka pjevačica snima nova dva spota u Splitu

Odlučila se ponovno angažirati Jedina.hr produkciju

Američka pjevačica Marissa Govic (14), hrvatskih korijena, snima nova dva glazbena spota u Hrvatskoj, točnije u Splitu i okolici Otoka (cetinski kraj). 

Ovoj mladoj glazbenici pjesme pišu producenti Justina Biebera i Britney Spears. Osim glazbom, Marissa se bavi i glumom, pa je tako zabilježila uloge u nekoliko filmova kao što su The World's Astonishing News! (2000), Let's Kick It (2017) and No Children Nation (2018). Ove godine ponijela je i titulu Miss Teen Infinity 2018. na međunarodnom natjecanju održanom u Floridi.

Prošle godine snimila je također dva spota u Splitu, te je izrazila zadovoljstvo uslugama videoprodukcije i make up-a koju pruža Jedina.hr produkcija, te Split Style Centar i Ministry of Glam, usporedivši ih s onima na Floridi, točnije Miamiju, gdje i živi. Snimanje ovih spotova spojila je s odmorom u Dalmaciji, gdje je s obitelji krstarila na obiteljskoj jahti.

Vaša reakcija na temu