Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CENTAR ZLATNO DOBA Otvorena izložba 'Poljubac Neptuna II'

CENTAR ZLATNO DOBA Otvorena izložba 'Poljubac Neptuna II'

Autorica je Tončica Mazić

U Centru Zlatno doba na Branimirovoj obali u Splitu otvorena je izložba likovnih radova 'Poljubac Neptuna II' autorice Tončice Mazić koju je moguće razgledati radnim danom između 8 i 16 sati. 


Poljubac Neptuna predstavlja sakupljeni život, upornost, prikaz rada i nadogradnje rođenjem dobivenog talenta i još jedan dokaz da sam talent nije dovoljan ako ga se ne uzgaja poput najdragocjenije biljke. 

'Tončica Mazić nije tipičan pejzažist, iako je uvijek inspirirana prirodom i vedutama. Ona uočava i doživljava detalje', napisala je u predogovoru izložbenog kataloga  Liba Peršinović Levi

Vaša reakcija na temu