Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović CVJETA LJUBAV Novi dečko Vlatke Pokos otkrio kako su se upoznali

CVJETA LJUBAV Novi dečko Vlatke Pokos otkrio kako su se upoznali

'Ne vjerujem da vam je to ispričao'

Što ljubav čini!, pišu pratitelji bivšoj voditeljici i pjevačici Vlatki Pokos (54) na društvenim mrežama. Nakon što je otkrila da ponovno ljubi, i to Većeslava Holjevca, bivšeg ragbijaša i unuka istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, uživa. Provodi vrijeme u prirodi, u 'najdražem društvu'.

- Predivan dan na čarobnom Biokovu. Predivna naša domovina Hrvatska - poručila je Pokos uz video iz Parka prirode, u ponedjeljak.

Snimila je krajolik, konje... Divotu, kako su joj pisali pratitelji u komentarima. 

Gdje je za to vrijeme bio njezin dragi, nije poznato.

- Zovu me ljudi, ha ha, odjeknulo je baš. Nije mi to neki teret niti mi je nešto lakše ili teže sad kad se javno zna. Mi smo svakako zajedno. Nije mi jasno zašto se ljudi toliko brinu oko mene i Vlatke, bolje da brinu tko će biti novi mandatar - priznao je ranije Većeslav za 24sata.

Po prvi put otkrio je kako je izgledao njegov prvi susret s Vlatkom.

- Pa sve je krenulo kako je već ona spomenula, na letu. Doduše prepoznao ju je moj prijatelj. Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo i nisam bio siguran je li to doista ona pa sam nabacio šalu. Rekao sam joj da me podsjeća na neku našu pjevačicu koja pjeva nešto o petku - pričao je Većeslav. Na to se, dodao je, ona simpatično nasmijala. Pitali su ga je li taj dan bio petak, a on je nasmijano odgovorio: 'Ne, mislim da je neka nedjelja.' Iznenadio se koliko je Vlatka komunikativna i zabavna.

Nazvali su i Vlatku da čuju njezine dojmove dan nakon objave nove ljubavi. Rekli su joj da su se čuli s njezinim dragim koji je opisao njihov prvi susret.

- Ne vjerujem da vam je to ispričao - smijala se Vlatka, pa otkrila kako se osjeća predivno.

Vaša reakcija na temu