Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (HRT) DOGODINE SMO DOMAĆINI Nakon nastupa Baby Lasagne pršte pozitivne reakcije

DOGODINE SMO DOMAĆINI Nakon nastupa Baby Lasagne pršte pozitivne reakcije

'Jedini 'minus' je što apsolutno nema konkurencije. Bravo!'

U drugoj polufinalnoj večeri Dore nastupio je Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Favorit ovogodišnjeg natjecanja zaradio je najveći pljesak u studiju, a na pozornici se pojavio s novim imidžom. 

Plave kose i zanimljivog stajlinga - oduševio je publiku, a upravo zbog njegove pjesme Hrvatska je naglo skočila na eurovizijskim kladionicama, iako još nije izabrana pjesma koja će nas predstavljati u Švedskoj. 

Na Facebook stranici Dore tijekom večerašnje emisije uživo svakom od 12 kandidata posvećena je objava, a Baby Lasagna zaradio je 'debelo' najviše lajkova. U trenutku pisanja ovog teksta tisuću ljudi je objavu označilo sa 'sviđa mi se', a istaknut ćemo neke od tristotinjak komentara ispod objave. 

'Jedan od rijetkih nastupa na Dorama koji je otpočetka cijeli paket. Bravo!', 'Super, odlična energija... i u stilu je modernog Eurosonga. Do sada ovo je najbolji nastup, definitivno. Bravo.', 'Pršti energijom.... Jedini 'minus' je što apsolutno nema konkurencije. Bravo!', 'Sljedeće godine smo domaćini očigledno! Daleko iznad svih, nekoliko stotina levela!', neki su od komentara.


Vaša reakcija na temu