Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA Blues u Kazališnoj kavani, a irska glazba u Baraci, evo kao je bilo

FOTOGALERIJA Blues u Kazališnoj kavani, a irska glazba u Baraci, evo kao je bilo

Publika je uživala

U Kazališnoj kavani HNK Split sinoć je nastupio blues duo Charlie & Bell blues experience kojeg čine Dragan Kotarac gitarist te pjevač i svirač usne harmonike Zvonimir Čaljkušić Ivanović. Ova odlična grupa svira originalni crnački blues a puna kazališna kavana znak je i da Splićani vole ovu glazbu. 

Kao gosti su im se pridružili Jadran Vušković gitarist Daleke obale koji je sa Zvonimirom odsvirao nekoliko pjesama. Gosti su također bili i pjevač i svirač usne harmonike Predrag Lovrinčević i gitarist Branko Mamut iz splitske grupe 058 koji su izveli nekoliko pjesama.   

Baraka je na dan Svetog Patricka ugostila grupu Harry & the engineers koja već godinama svira izvornu irsku glazbu. Grupu čine Marin Alunić na flauti, fruli, irskom buzukiju i gitari, Filip Grubišić Čabo pjevač, violinist i gitarist, Marin Zaglav na irskom buzukiju i gitari te Hari Klarica na bourhanu (irskom bubnju). Cijela pozornica bila je osvijetljena zelenom bojom a brojna publika uživala je i plesala pogotovo na bržim pjesmama. 

Vaša reakcija na temu