Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Otvorena četvrta sezona festivala Teatar uz more

FOTOGALERIJA Otvorena četvrta sezona festivala Teatar uz more

Iduća festivalska izvedba 'Da sam ptica' već je rasprodana

U Splitu je u ponedjeljak otvorena i četvrta sezona popularnog kazališnog festivala Teatar uz more. Pred prepunim gledalištem ljetne scene u Lori Lara Dragović, Goran Slavić i Branko Ilić predstavili su se prvi put splitskoj publici s komedijom 'Lista za ljubav' koja ih je nagradila glasnim pljeskom.

Predstava je nastala u koprodukciji Teatra mladih iz Podgorice i Hercegnovskog pozorišta, a kazališnim gostima iz Crne Gore dobrodošlicu u Splitu zaželjela je i Zajednica Crnogoraca Split čiji članovi su u velikom broju došli podržati večerašnju izvedbu. 

'Stvarno smo presretni i prezadovoljni ponajprije publikom, a potom i svim drugim čimbenicima. Nismo se nadali ovolikom odazivu. Ugođaj čitavog Teatra uz more je poseban, ambijent očaravajuć. U zraku se osjećalo koliko publika podržava ovaj festival i koliko jedva čekaju da krene predstava. Svaka njihova reakcija potvrđuje kolika se povezanost stvorila u sekundi i to je ta kazališna magija koja nas svih očarava, i publiku i glumce. Hvala Splite i nadamo se da se vidimo skoro!', rekao je Branko Ilić.

Već idućeg tjedna,  26. lipnja dva velika imena hrvatskog kazališnog glumišta, Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović, u Split stižu s hvaljenom i vrlo popularnom predstavom 'Da sam ptica' koja je rasprodana 10 dana pred izvedbu dok je ulaznica za najnoviju komediju kazališta Moruzgva 'Prekid preko veze' koja će se održati 3. srpnja preostalo još malo.

Ulaznice se mogu kupiti online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr , knjižnici-papirnici Papirko na Putu Brodarice, radnim danom od 7.30 do 20 sati, a subotom od 8 do 19 sati, Dancing Bearu, Ghetaldusu i Tisak mediji te na blagajni na Lori, na dan izvedbe od 19 sati.

Vaša reakcija na temu