Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mario Strmotić Gornja Podstrana: Stéphan Macchi podučavao kako spremiti tjesteninu

Gornja Podstrana: Stéphan Macchi podučavao kako spremiti tjesteninu

Radi se o potpuno besplatnom tečaju koji će se održavati svakog vikenda do 28. veljače

Projekt Škola kuhanja by Stéphan Macchi, koji je dio Zimskog programa Turističke zajednice Podstrana, nastavljen je ovog vikenda. Kulinarski tečaj je počeo 23. siječnja, a u petak i subotu u Gornjoj Podstrani je poznati kuhar podučavao zainteresirane 'tajne' spremanja tjestenine. 

Podsjetimo, radi se o potpuno besplatnom tečaju koji će se održavati svakog vikenda do 28. veljače. Osim toga, polaznici na dar dobivaju i kuharicu.

- Važno je napomenuti da se radionica može i samo gledati, odnosno da se može doći samo na predavanje ako posjetitelj nije zainteresiran aktivno sudjelovati - poručuju iz TZ Podstrane.

Cilj ove akcije je naučiti kako gastronomski obogatiti svoju turističku ponudu i obiteljsku trpezu. Treba spomenuti i tvrtku Ribola koja je Općini i TZ-u gastro partner u ovom projektu.

Informacije i prijave vrše se na 333-775 ili u uredu Turističke zajednice općine Podstrana.

Vaša reakcija na temu