Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski GOSTI O NAMA Londončanka Cristine: Normalno je da je sve skuplje u gradskoj jezgri

GOSTI O NAMA Londončanka Cristine: Normalno je da je sve skuplje u gradskoj jezgri

Split je zaista poseban, a najdraža mi je plaža Kašjuni

Cristine i Svjetlana u Splitu borave već nekoliko dana. Cristine je odabrala grad pod Marjanom po Svjetlaninoj preporuci, čiji je otac porijeklom iz Dalmacije. 

- Uvijek mi je pričala o tome kako je Split predivan jer je tu dolazila i prije. U potpunosti je bila u pravu kada je govorila da je Split poseban. Sviđa mi se sve, a posebno prekrasna obala, a Kašjuni su mi najdraža plaža - priča nam Cristine, djevojka iz Londona.

Svidjela joj se i spiza...

- Probala sam ćevape, burek, kao i morske specijalitete, hobotnicu, raznoliku ribu i školjke. Cijene su niže nego u Londonu. Jeftinije je sve, jedino su cijene slične na popularnim mjestima kao što je recimo Peristil, ali to je normalno jer sjedimo u povijesnom dijelu grada. Gdje god dođete cijene na takvim lokacijama moraju biti veće jer ne uživate samo u piću već i u samom ambijentu koji je neprocjenjiv. 

Engleskinja se planira ponovno vratiti u Dalmaciju.

- Naravno, uživam i lijepo mi je tu. Ljudi su divni, susretljivi i osjećam se ugodno tu. Grad je ispunjen turistima i do je dokaz da je Split poželjna destinacija mnogim putnicima. Iako mi je draže boraviti i uživati na manje frekventnim mjestima, kao što su plaže, shvaćam da je srce sezone i lijepo je vidjeti veselu atmosferu. Večeri provodimo u gradu u raznim kafićima, jer nam se taj oblik zabave najviše sviđa - zaključila je Cristine.

Vaša reakcija na temu