Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (HRT) GROMOGLASAN PLJESAK Favorit Dore oduševio publiku, pogledajte kako je izgledao

GROMOGLASAN PLJESAK Favorit Dore oduševio publiku, pogledajte kako je izgledao

Pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim' Baby Lasagna izveo je s novom bojom kose

U drugoj polufinalnoj večeri Dore nastupio je Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Favorit ovogodišnjeg natjecanja zaradio je najveći pljeska u studiju, a na pozornici se pojavio s novim imidžom. 

Plave kose i zanimljivog stajlinga oduševio je publiku, a upravo radi njegove pjesme Hrvatska je naglo skočila na eurovizijskim kladionicama iako još nije izabrana pjesma koja će nas predstavljati u Švedskoj. 

Trenutno smo na trećem mjestu. To je najbolja pozicija na kladionicama na kojoj smo ikad bili. Ispred Hrvatske trenutno se nalaze samo Ukrajina i Italija. Ovaj skok na kladionicama dogodio se na dan kad je Baby Lasagna objavio spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' kojom se predstavlja na Dori. Mnogi ga već nazvali favoritom ove Dore, pjesma čudnog naziva je u nekoliko dana pogledala pola milijuna pregleda na YouTubeu, a ispod nje nižu se komentari stranaca.


Vaša reakcija na temu