Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predstava 'Julijin balkon' izazvala veliko zanimanje, u prodaji još jako malo ulaznica!

Predstava 'Julijin balkon' izazvala veliko zanimanje, u prodaji još jako malo ulaznica!

Autorski trojac čine Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović-Brdar

Na Dan žena, u petak, u Lori gostuje komedija 'Julijin balkon' s početkom u 19.30 sati. Prpošni trojac - glumica, glumac i redateljica (Ana Vilenica, Matea Elezović-Brdar i Maden Kovačić), pokušao je na scenu postaviti najveću ljubavnu priču u povijesti, a pritom se 'spotaknuo' o balkon, današnje (pod)vrste ljubavi i svoj nesretni privatni život.

- S oduševljenjem sam primila vijest da je veliki interes zavladao za našom predstavom. Jako sam sretna što imam priliku još jednom se predstaviti splitskoj publici koja itekako zna cijeniti kvalitetne predstave. Drage Splićanke, u petak je naš dan, a Lora je definitivno mjesto gdje će te se najbolje zabaviti - rekla je Ana Vilenica povodom gostovanja u Split.

Glumačka ekipa dan nakon Splita stiže i u Hvar, pa će Hvarani imati priliku vidjeti 'Julijin balkon' u subotu, 9. ožujka, u 20 sati u galeriji Arsenal. Ulaznice za splitsku izvedbu su u prodaji po cijeni od 70 kn na blagajni Lore, svaki dan od 15 do 19 sati.

Info i rezervacije: 091 7957260 & FB Amadeus events. Online prodaja u sustavu croatia-tickets.com.

Za hvarsku izvedbu ulaznice se mogu rezervirati na broj 091 795 7260 & FB Amadeus events.

Vaša reakcija na temu