Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Renato Branđolica za HRT HRVATSKA RASPLAKALA BABY LASAGNU 'Reći hvala je premalo, ja sam u apsolutnom šoku!'

HRVATSKA RASPLAKALA BABY LASAGNU 'Reći hvala je premalo, ja sam u apsolutnom šoku!'

'Nisam nikad mislio da će doći do ovoga'

Pet hrvatskih gradova, Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag, danas u podne su postali središte plesa i podrške našem predstavniku na Eurosongu - Baby Lasagni. Glazbenik pravog imena Marko Purišić bio je dirnut do suza, a o svemu se oglasio na Instagramu.

'Bok ljudi, evo me u Amsterdamu. Upravo smo odradili 40-ak intervjua, a ja sam odlučio ponovno snimiti ovaj video. Prvi put kad sam snimao, prije par sati, plakao sam k'o kišna godina, nisam mogao to staviti ovdje na Instagram ni na društvene mreže. 

Htio sam samo uzeti trenutak, koliko su mi sada ova događanja u Zagrebu, Zadru, Osijeku, Splitu, Umagu promijenila totalno percepciju ovoga što se događa. Sada vidim koliko je vas tamo, koliko vas mene podržava. 

Sada ovo više ne radim za sebe, ovo sada radim za vas i za sve moje bližnje. Nevjerovatno! Reći hvala je premalo, ja sam u apsolutnom šoku! Nisam nikad mislio da će doći do ovoga. Hvala vam do neba, ne znam, još uvijek ne mogu naći riječi. Ali, hvala!', poručio je preko Instagram storyja.

Vaša reakcija na temu