Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Ljetne škole tehničkih aktivnosti u Zvjezdanom selu Mosor

Ljetne škole tehničkih aktivnosti u Zvjezdanom selu Mosor

Donosimo detalje

Udruga Zvjezdano selo Mosor tijekom ljetnih školskih praznika organizira Ljetne škole tehničkih aktivnosti za učenike osnovnih škola, od 3. do 8. razreda. Prva Ljetna škola će biti održana u vremenu od 8. do 12. srpnja, a druga od 29. srpnja do 2. kolovoza. Škole će biti provedene u Zvjezdanom selu Mosor, u Gornjem Sitnom.

Uz predavanja iz astronomije i promatranja neba teleskopom, u sklopu škola će biti održane radionice robotike, modelarstva uporabnih predmeta, raketnog modelarstva, programiranja, elektrotehnike i astronomije, te radionica radio-upravljanih jedrilica. Pored toga, po prvi put će u program ovakvih učeničkih kampova u Zvjezdanom selu Mosor biti uključena i likovna radionica.

Sve informacije o programu škole i ostale pojedinosti možete doznati od tajnika udruge Zvjezdano selo Mosor Tomislava Nikolića, na broj mob.: 098/217-849 ili putem e-pošte info@zvjezdano - selo.hr, kao i na internetskoj adresi www.zvjezdano-selo.hr.

Sve dodatne informacije o Ljetnim školama možete pronaći na poveznici.

Vaša reakcija na temu