Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: bojan zibar Mišo otkrio favorita na izborima: 'Ako ne dobije, bit će muvana'

Mišo otkrio favorita na izborima: 'Ako ne dobije, bit će muvana'

'Želim mu sve najbolje'

'Želim predsjedniku, zapravo premijeru hrvatske Vlade Andreju Plenkoviću sve najbolje, da dobije izbore, jer će biti muvana ako ne dobije', poručio je u subotu u videu Mate Mišo Kovač (82) odjeven u majicu sa svojim likom.

Glas mu je malo drhtao, ali je po svemu sudeći povratio staru formu. Legenda hrvatske glazbene scene oko Božića je završila u bolnici zbog visoke temperature pa je morao odgoditi dogovoreni doček u Vukovaru.

Godinama je pjevao na skupovima HDZ-a zbog čega se puno pisalo o milijunima koje mu je stranka isplaćivala, a i sad se pokazao kao njihov simpatizer, no prije dvije godine je bio dosta pomirljiv prema Zoranu Milanoviću.

'Zašto se svađaju dva čovjeka glavna u Hrvatskoj? Jedan Milanović i jedan Plenković? Oni se trebaju naći i kazati. 'Plenkoviću…, Milanoviću…, daj mi smo postigli najviše… Daj, nemoj da neki kreteni osnivaju neke svoje stranke. Mi moramo biti jedan uz drugoga'', kazao je Mišo za Jutarnji.

Vaša reakcija na temu