Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MODNI RENDGEN Nova kolumna modnog influencera donosi komentare stajlinga, savjete i ideje

MODNI RENDGEN Nova kolumna modnog influencera donosi komentare stajlinga, savjete i ideje

'Neću nikoga štedjeti, bilo to nekome pravo ili krivo', poručio je Josip Piteša

Kaštelanin Josip Piteša, modni influencer kojeg na Instagramu prati više od 80.000 ljudi s kojima dijeli svoje zanimljive modne kombinacije, za Dalmatinski portal komentirat će tuđe, ali i svoje modne odabire.

- Očekujte neočekivano, napravit ćemo pravi modni rendgen, ali i ugostiti brojne osobe iz javnog života te sasvim obične ljude. Pripremite se, bit će tu svega, neću nikoga štedjeti, reći ću onako kako je, bilo to nekome pravo ili krivo - poručio je Piteša.

Po zanimaju je računalni tehničar, ne radi u struci, već je zaposlen kao rendgenist u splitskoj zračnoj luci. Zbog toga smo spojili njegov posao i strast te dobili naziv ‘Modni rendgen by Josip Piteša.

- Da je Josip biti lako, Josip bi bio svatko. Nastojat ću biti spontan i iskren, nastojat ću donijeti modu iz neke druge perspektive - poručio je.

Da će biti direktan pokazao je već u najavnoj emisiji, pogledajte kako je u kratkom razgovoru prokomentirao i modni odabir naše kolegice.

@dalmatinskiportal MODNI RENDGEN Upoznajte našeg novog kolumnista modnog influencera Josipa Pitešu @JOSIP PITEŠA #moda #fyp #influencer #komentar #modnirendgen #josippitesa #fashion #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu