Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najava programa u 'novom' Judinom drvu: 'Cijene će biti prihvatljive, a nećemo dovoditi imena koja su već na desetke puta nastupala u Splitu'

Najava programa u 'novom' Judinom drvu: 'Cijene će biti prihvatljive, a nećemo dovoditi imena koja su već na desetke puta nastupala u Splitu'

Koncert Kozmodruma je 7. listopada, a krajem idućeg mjeseca dolazi Young Blood Brass Band

Povodom otvorenja Judinog drva, 'starog kluba novih vibracija', održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen klupski program za listopad i najavljeni neki od glazbenih aduta za ovu jesen. Ovu sezonu klub će voditi Underground Control kolektiv budući da je klub protekle godine doživio velike promjene na koje splitska publika nije dobro reagirala. Organizatori su veliki zaljubljenici u elektronsku glazbu, ali, kako su najavili, program u 'Drvu' obuhvatit će široku paletu žanrova.

- Potrudili smo se da program bude raznolik, iako je Underground bio povezan s partyjima elektronske glazbe, preuzeli smo najbolji koncertni prostor u gradu pa se nećemo zadržati samo na tome žanru kojeg njegujemo. Svaki vikend potrudit ćemo se da bude za svakog ponešto. Od nas možete očekivati premijere i nešto novo u gradu, ne želimo ponavljati imena koja su se mogla slušati već na desetke puta u gradu. Cilj nam je Splitu i okolici pružiti ono što on zaslužuje, a to je jaki glazbeno-scenski program - najavio je Miro Burić koji kaže da će uz partyje biti rezidentnih večeri u kojima će surađivati s dva jaka imena DJ scene, Antom Jakirom i DJ Solom.

Ponukani pričama od prošle godine odlučili su smanjiti i cijene pića, oformili su dva šanka, pojačali zvuk i tematski će uređivati prostor ovisno o večeri koja se održava.

- Kada je Miro odlučio preuzeti klub, odlučili smo ići s koncertima koje Split još nije dobio kroz ove godine. Na mjesečnoj bazi dovest ćemo live bendove, nekoga tko uživo izvodi elektronsku glazbu, neki bend sastavljen od instrumentalista. Ljudi će već u listopadu vidjeti okosnicu našeg programa, tako već 7. listopada imamo prvi koncert Kozmodruma. Za kraj mjeseca ostavili smo Young Blood Brass Band, a svaki novi mjesec ići ćemo stepenicu više - kazao je Ivan Škvorc, saksofonist UC kolektiva, koji je radio na programu kluba.

Judino drvo napravilo je i suradnju s vine barom Paradox.

- U Paradoxa će ekipa imati warm up party, nakon čega će besplatnim prijevozom dolaziti do nas - naglašavaju organizatori.

Prvi koncert u Judinom drvu pod novim vodstvom na rasporedu je 30. rujna, kada će nositelj DJ pulta biti TEVo HOWARD.

- Riječ je o DJ-u i producentu iz Chicaga, čovjek je jedan od najcjenjenijih u svijetu housea. Velika je čast program otvoriti s jednim takvim imenom. Također, osmislili smo jednu novu večer, zove se 'Lancun', dođete u klub i cijelu večer izvođač je prekriven lancunom. Ne znate tko svira iza plahte, vide se samo siluete izvođača, a na kraju večeri ih otkrijemo. U ideji nismo originalni, vidjeli smo to u Parizu, ali nam se svidjelo i pokušat ćemo priču donijeti u Split. Poanta je da se sluša dobra glazba, da se ne dolazi isključivo radi izvođača. Spremamo još puno iznenađenja, ali ih još nećemo otkriti. Pozivamo vas na dobru zabavu, ples i dobru cugu - zaključili su organizatori koji su splitsku party ponudu obogatili s partyjima i festivalima Island of love na Barbarincu i Ego free na Turskoj kuli.

Kažimo još da je radno vrijeme kluba od 23 do 5 sati.

Vaša reakcija na temu