Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA RADIONICA U ZONI: Grupa uzajamne podrške za mlade sa psihosocijalnim poteškoćama

NOVA RADIONICA U ZONI: Grupa uzajamne podrške za mlade sa psihosocijalnim poteškoćama

Aktivnost je dio projekta 'Puna mi je kapa!'

Udruga Feniks Split, u srijedu 28. rujna u 19 sati u Klubu Zona održava radionicu pod nazivom 'Grupa uzajamne podrške'. Riječ je o susretu namijenjenom mladima sa psihosocijalnim poteškoćama i mentalnim oboljenjima. Uz pomoć stručnjaka i volontera, svi zainteresirani će imati priliku kroz grupni rad razmjenjivati osobna iskustva te učiti i razgovarati o potencijalnim rješenjima. 

- Psihosocijalne poteškoće i mentalna oboljenja sve su prisutniji među mladom populacijom, naročito nakon pandemije. Nažalost, svjedoci smo i česte društvene stigmatizacije osoba s navedenim problemima zbog čega je potreba za ovom vrstom radionice još aktualnija. Baš zato, ovim putem pozivam mlade koji osjećaju potrebu za razgovorom o navedenim poteškoćama da sudjeluju u ciklusu radionica koje će im zasigurno biti od pomoći - kazala je Marina Vidović, predsjednica Udruge Feniks Split.

Prvi susret održat će se 28. rujna u 19 sati, a u narednim mjesecima susreti će se održavati prve tri srijede u mjesecu, od 19.00 do 21.00. Mogu se pridružiti svi mladi koji su zainteresirani za ovakav tip radionica, bez prethodne najave.

Aktivnost je dio projekta 'Puna mi je kapa!' koji Udruga Feniks Split provodi u partnerstvu s Info zonom i Multimedijalnim kulturnim centrom Split, uz financijsku podršku Grada Splita.

Vaša reakcija na temu