Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mihael Bažoka OTOČKE TAKTIKE Predstavljaju se inovativni koncepti koji mogu revitalizirati Logorun

OTOČKE TAKTIKE Predstavljaju se inovativni koncepti koji mogu revitalizirati Logorun

Razmijenjene ideje i vizije

U nedjelju, 22. rujna 2024., u 17 sati u Društvenom centru Tribunj javnim prezentacijama ideja završava radionica 'Logorun - otočke taktike 2024.'

Tri dana druženja, kreativnosti i zajedničkog rada rezultirali su nizom zanimljivih ideja za otok Logorun. 


'16 kreativnih i motiviranih pojedinca iz različitih područja okupili su se kako bi razmijenili ideje i vizije za otok Logorun. Uz podršku iskusnih mentora iz različitih područja, u grupama su razvijali inovativne koncepte i programe koji mogu revitalizirati otok na održivim temeljima.

Sada je vrijeme da ih predstavimo vama! Pridružite nam se u nedjelju, poslušajte nove ideje za Logorun i budite dio diskusije o njegovoj budućnosti', poručili su organizatori.

Uz prezentacije sudionika, arheolog Andrija Nakić iz Odjela za istraživanje i interpretaciju baštine Tvrđave kulture Šibenik održat će predavanje o bunkerima u okolici Šibenika - s naglaskom na Logorun.


Vaša reakcija na temu