Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić PODACI SUSTAVA ENTRIO Ovo je najtraženiji koncert u 2024.!

PODACI SUSTAVA ENTRIO Ovo je najtraženiji koncert u 2024.!

'Ugodno iznenađeni razinom popularnosti i potražnje, držimo palčeve i za dodatni datum'

Podaci sustava Entrio pokazuju da je najtraženiji koncert 2024. pred nama. 

Posrijedi je koncert 'Imotski, ne zaboravi' koji će se održati 6. kolovoza 2024. na stadionu Gospin dolac u Imotskom. Nastupit će Mate Bulić i Dražen Zečić s gostom Markom Perkovićem Thompsonom

'Koja je formula za najbrže rasprodan koncert u kojem deseci tisuća ljudi pokušavaju u isto vrijeme kupiti ulaznicu? Tri vrhunska izvođača, ogromna popularnost, jedinstvena lokacija u Imotskom, jedan od deset najljepših stadiona na svijetu, velik trud organizatora.

Od same objave odmah je došao na prvo mjesto najprodavanijih događaja na Entriju. Toj činjenici nisu zasmetale niti manje tehničke poteškoće koje smo iskusili radi velikog interesa.

Ugodno iznenađeni razinom popularnosti i potražnje, držimo palčeve i za dodatni datum. Možda nam se i ostvari', objavili su predstavnici Entrija. 


Vaša reakcija na temu