Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram SPLIT GRAD ZGODNIH KONOBARA Pronađite svog favorita!

SPLIT GRAD ZGODNIH KONOBARA Pronađite svog favorita!

Grad pod Marjanom više nije samo najlipši i najsportskiji na svitu

Zasigurno ste već na TikToku i Instagramu primijetili svjetski trend nasumičnog i skrivenog snimanja najčešće zgodnih policajaca, vatrogasaca ili vodoinstalatera. Na snimkama se može čuti i pjesma 'Bandido', meksičke pjevačice Ane Barbare iz 2003. godine, koja je ponovno postala hit.

Ovaj trend, ali na svoj način, od sada ima i grad pod Marjanom. Split je tako opet prvi u nečemu, a ovoga puta, u pokretanju priče o najzgodnijim konobarima.

- Split je grad zgodnih konobara. Pronađite svoga! Čekamo vaše slike. Pozivamo kafiće da prijave svoje konobare i ostvare dodatan promet! - stoji u opisu Instagram profila 'Konobari Splita', na kojem je prva objava izašla prije tjedan dana.

Vaša reakcija na temu