Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STIŽE I TORCIDA! Za dva dana velika Grdovićeva fešta na Gripama

STIŽE I TORCIDA! Za dva dana velika Grdovićeva fešta na Gripama

Povodom 45 godina karijere

Još nas samo dva dana dijeli od velikog koncerta kojim Mladen Grdović u Splitu, na Gripama, ove subote slavi 45 godina karijere, a veliku feštu uveličat će i Torcida!

Dolazak velikog broja Torcidaša na Mladenov koncert u subotu, 5. listopada potvrdio je i predsjednik Torcide Ante Stipetić. Grdović ne skriva oduševljenje da će s njim 45 godina karijere proslaviti navijači njegovog voljenog Hajduka, a najavio je i da će Hajduku i Torcidi na ovom koncertu posvetiti nekoliko svojih pjesama.


'Dalmatinac sam i Bili su vrhovi planina u subotu pivam samo za svoj Hajduk i Torcidu', najavio je Grdović, a već je poznato i da će ovu posebnu koncertnu noć podijeliti pozornicu s posebnim gostima. Mladenu će se na sceni pridružiti Tiho Orlić, Učiteljice, Frano Pehar & Tarapana i Davor Borno.

Čestitke povodom 45 godina uspješne karijere i početka slavljeničke turneje 'Evo mene moji ljudi' koja započinje upravo splitskim koncertom Mladenu Grdoviću stižu sa svih strana. Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara iz benda Dalmatino također su javno čestitali Mladenu. 

'Neka ti je sretan jubilej i da ti u Splitu bude najbolji koncert', poručili su momci iz Dalmatina.

Nakon koncerta na Gripama na kojima se očekuje velik broj Mladenovih fanova, turneja 'Evo mene moji ljudi' nastavit će se u Osijeku, 11. listopada, 15. studenog u Karlovcu, 23. studenog u Rijeci i 30. studenog u Čakovcu.

Svim obožavateljima Mladena Grdovića preostaje još samo da požure po svoje ulaznice koje mogu nabaviti online u sustavu Eventima, a uz online prodaju, ulaznice se mogu kupiti i na ovlaštenim prodajnim mjestima mreže Eventima.

Vaša reakcija na temu