Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SURVIVOR Finaliste očekuju tri posljednja poligona u završnici showa

SURVIVOR Finaliste očekuju tri posljednja poligona u završnici showa

'Trema je prisutna, nervoza je tu, leptirići su u trbuhu'

U iščekivanju finalne, odlučujuće igre u Survivoru, finalisti plavog tima Mihaela i Luka, između kojih se već neko vrijeme razvijaju emocije, napokon su ostali sami. Jutro će provesti družeći se i komentirajući posljednje plemensko vijeće i presudu porote. 'Tko god pobijedio u finalu, Mihaela ili ja, zaslužio je to. Naravno da navijam za sebe, želim tu pobjedu. Od same prijave na Survivor sanjam o finalu i sve sam napravio da dođem do njega', kazat će Luka. Kad je riječ o protivnici, otkriva da nema boljeg suparnika od Mihaele.

'Nije nimalo lako ići u posljednju borbu u Survivoru, to je kruna igre. Trema je prisutna, nervoza je tu, leptirići su u trbuhu, ali sve su to pozitivne emocije koje volim', otkrit će Mihaela te dodati da nema nimalo lagan zadatak u borbi protiv Luke.

Iz crvenog tima, snage u finalu odmjerit će finalisti Tijana i Stefan. Tijana će se tako osvrnuti na jednoglasan odabir porote, kazavši kako je veoma iznenađena što je dobila toliku podršku. 'Mislim da ne postoji recept kojim se dolazi do finala. Budućim kandidatima bih poručila da budu svoji', reći će dok čeka posljednji okršaj na poligonu.

Priča ovogodišnjih finalista – Luke, Mihaele, Tijane i Stefana – inspirirala je sve, zato će na poligonu na kojem će odigrati svoju posljednju igru u Survivoru oni dati sve od sebe, pokazati svoju izdržljivost, nakon gladi, kiše, sunca, komaraca, boli, ozljeda, ali i prijateljstva, a možda i ljubavi.

Ispred finalista su tri poligona koja moraju savladati. Titulu pobjednika i novčanu nagradu osvojit će onaj natjecatelji koji prvi dostigne dva boda, a kako će se odvijati napeta igra za pobjedu u 'Survivoru' ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi!

Vaša reakcija na temu