Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SURVIVOR Nova romansa je na pomolu

SURVIVOR Nova romansa je na pomolu

Mihaela priznala da je Luka njezin tip

Romantika na egzotičnom otoku u Dominikanskoj Republici nije ostavila ravnodušnima Mihaelu i Luku koji sve više izražavaju naklonost jedno prema drugome. Poslije boda kojeg osvoje na poligonu njihovi zagrljaju sve su duži, a past će i poljubac. 

'To se dogodilo u žaru borbe. On i ja smo nekako povezani u tim borbama kad pobjeđujemo, ne prestajemo se grliti i ljubiti, imamo tu prisnu energiju i meni je on jako drag momak', objasnit će Mihaela. Ovu njihovu prisnost primijetili su svi u plavom plemenu, a Nancy će kazati da ne bi bilo neobično da se njihov odnos produbi i nakon Survivora.  Mihaela će priznati da je Luka njezin tip i da se može zamisliti s njim. 'Ne mogu to sakriti', bit će iskrena Mihaela.

U novoj rundi natjecanja, plavo pleme će se suočiti s novim izazovima, preprekama i napetim situacijama dok se njegovi članovi bore za što duži opstanak na otoku. Nakon dramatičnog plemenskog vijeća, gdje je Ognjen ostavio mnoge zbunjene svojim objašnjenjem zašto je nominirao Stefana, članovi plavog plemena izražavaju svoje stavove i strategije. 'Nadam se da će od nas tko osvoji ogrlicu reći sve u jednoj rečenici', komentirat će Matea Ognjenovo komplicirano objašnjenje.

Napetost raste dok se plavo i crveno pleme bore za pobjedu u izazovima, a pleme koje trijumfira očekuje zasluženi odmor i ukusna gozba u ribarskom gradiću, gdje će uživati u obilju ribljih specijaliteta.

Ne propustite novu epizodu 'Survivora' kako biste otkrili tko će biti bolji u novim izazovima na poligonu i kročiti u civilizaciju u potrazi za užicima.

Vaša reakcija na temu