Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sutra se otvara klub Zenta: 'Ne odustajemo od puta kojeg su zacrtali i utabali naši prethodnici!'

Sutra se otvara klub Zenta: 'Ne odustajemo od puta kojeg su zacrtali i utabali naši prethodnici!'

O vama i samo o vama, dragi Splićani i njihovi gosti, vašoj potpori i posjeti ovisit će trajnost i opstanak puta kojim smo krenuli

Od 28. lipnja ove godine, nakon odgode zbog građevinskih radova, Split će biti bogatiji za jedan novi glazbeni klupski pogon. Vikend otvorenja u preuređenom klupskom prostoru na Zenti započet će već tada, u srijedu, velikim tulumom pod nazivom Urbanlook. U okviru tog programa rezidenti DJ Dan Dally i Halioz na dva kata kluba zavrtjet će odabir hitova s urbane domaće i internacionalne pop, house i elektroničke playliste.  

Program u klubu nastavlja se tijekom narednih dana: u četvrtak će se publici predstaviti Candy shop s ukusom hip hopa i R’n’B-ja BigBoi Borisa i DJ Mattoxa, uz gostovanje jakog zagrebačkog imena, producenta i DJ-a Chilla te House on the Beach kojeg omogućuje DJ Dan Dally. Petak će biti posvećen tech i tech-house zvuku gdje će posjetitelje rasplesati DJ-i Andrologic i Marko Felinger te Daniel E, sve skupa pod brandom Underwater. U subotu će uz još jedno izdanje House on the Beach selekcije rezidenti kluba izvesti po prvi puta program mash-upova, prigodno nazvan Mashroom.

I nakon više od 30 godina klupski prostor na Zenti ne posustaje s ponudom urbanih glazbenih sadržaja splitskoj publici. Naprotiv, naslijedivši filozofiju Shakespearea iz osamdesetih i devedesetih, zatim i nedavno ugašene O' Hare, novo vodstvo kluba opredijelilo se za nastavak dobre prakse kvalitetne glazbene ponude i programa noćnih izlazaka.
 
U četvrtak, 6. srpnja, prigodnim koncertom Libra na otvorenome eter grada obogatit će prepoznatljiv zvučni identitet u nastajanju novog, preuređenog kluba Zenta. Već dan kasnije u petak, 7. srpnja, započinje serijal techno i house partyja pod nazivom Transition, u režiji i izvedbi Sev Daha, Skeptika, Tome R - a i Jurija Paika.

- Pozivamo splitske fanove, publiku svih dobi i glazbenih ukusa na sudjelovanje u ovom svečanom događaju kojim ćemo dodati novi piz na vagu kvalitete, nasuprot prevladavajućem kompromisu i stihiji jeftinog zvučnog konzumerizma što godinama i desetljećima preplavljuje Split. Zenta Club ne odustaje od puta kojeg su zacrtali i utabali njezini prethodnici, već ga nadograđuje i osnažuje novim konceptom koji će nastojati objediniti stilove i đireve dobrog glazbenog ukusa, od elektronike do techna, od reggaea do funka, od rocka do jazza, od trapa do dubstepa, pa sve zajedno od generičkog tjednog DJ programa do organske live svirke koju će klub njegovati nedjeljom... - poručili su iz kluba.
 
- O vama i samo o vama, dragi Splićani i njihovi gosti, vašoj potpori i posjeti ovisit će trajnost i opstanak puta kojim smo krenuli. Pozivamo vas da vaše opredjeljenje za kvalitetan provod i noćni život kakvog zaslužujete pokažete i sudjelovanjem u programima svečanog otvorenja kluba – dodali su.

Ulaz na koncert Libra je slobodan. Sve dodatne informacije, kao i rezervacije stolova za programe otvorenja klub prima na broj 098 455 579.

Vaša reakcija na temu