Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRT Screenshot Tko je momak Ive Šulentić s kojim čeka dijete?

Tko je momak Ive Šulentić s kojim čeka dijete?

U vezi su godinu dana...

HRT-ova voditeljica Iva Šulentić iznenadila je gledatelje kada je u emisiji ‘Kod nas doma‘ otkrila da je u drugom stanju. U emisiji je ugostila psihologinju Martinu Trboglav Podvorac i s njom obradila temu trudnoće u nešto kasnijim godinama.

'Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni', rekla je Šulentić u HRT-ovoj emisiji.

Mnogi su se nakon toga zapitali tko je otac djeteta, s obzirom na to da Iva nema naviku otkrivati detalje iz privatnog života. Kako piše T-portal, riječ je o Brunu Šunjiću, sistem inženjeru iz Zagreba koji ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga.


foto: LinkedIn

Par je u vezi posljednjih godinu dana, a zajedno su bili i na Bahamima. Bilo je to putovanje kojim se Iva počastila za 39. rođendan.

Inače, Iva iza sebe ima brak s psihologom Igorom Mikloušićem, s kojim je bila od 2016. do 2019. godine. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a sudbonosno ‘da‘ izrekli su u zagrebačkoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog. Slavlje se nastavilo u Laubi, a vjenčanju su prisustvovale i neke domaće zvijezde, poput Petre Nižetić, Marijane Batinić i Ide Prester.

Prije Mikloušića, Iva Šulentić bila je četiri godine u vezi s pjevačem Lukom Nižetićem, a prekinuli su 2011. Upoznali su se 2007. na Dori, gdje je Nižetić nastupao s pjesmom ‘Pusti me u san‘, a Iva je tada vodila program.

Vaša reakcija na temu