Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vesele žene dolaze nasmijati Hvar i Split

Vesele žene dolaze nasmijati Hvar i Split

Jadranka Elezović i Matija Prskalo dolaze s nagrađivanom predstavom

Vesele žene dolaze nasmijati Hvar i Split! Jadranka Elezović i Matija Prskalo izvest će predstavu 'Vesele žene Hrvatske' u Hvaru (Loggia) 12. veljače, a dan kasnije u Splitu (Lora). Početak je u 20 sati obje večeri. U komediji scenarista Matka Elezovića gledatelje će nasmijati kratki inserti iz svakodnevnog života žena iz naših krajeva. Pet situacija, dva grada, jedno selo, deset žena, a samo dvije glumice! 

Jadranka Elezović nedavno je proslavila 40 godina umjetničkog rada u zagrebačkom Kerempuhu, ali i dalje s punim žarom ide na turneje.

- Sve dok će nas publika ovako lijepo dočekivati, dat ćemo sve od sebe da ih nikad ne razočaramo - poručila je Elezović.

Matija Prskalo, koju pamtimo još iz filma 'Kako je počeo rat na mom otoku', izvrsno se snašla u nekoliko uloga koje glumi u predstavi. 

Rezervacije i informacije na 091 795 7260.

Vaša reakcija na temu