Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) VIDEO: SHY objavio debitantsku baladu 'Ti kaži da'

VIDEO: SHY objavio debitantsku baladu 'Ti kaži da'

Poslušajte kako zvuči

Mladi glazbeni talent SHY nedavno je zakoračio na glazbenu scenu svojom prvom kantautorskom pjesmom 'Ti kaži da', koja je objavljena 21. veljače. Pjesma se u prva 24 sata popela na razne muzičke ljestvice te broji preko 16.000 pregleda na YouTubeu.

SHY se nada da će pjesma pronaći poseban put do srca slušatelja. 'Ova pjesma nosi sa sobom energiju ljubavi, pozitivnosti i radosti. Nadam se da će doprijeti do ljudi na osobnoj razini i da će im pružiti emotivno iskustvo koje će pamtiti', izjavio je umjetnik.

SHY također otkriva kako su stihovi pažljivo napisani s ciljem prijenosa iskrene i snažne poruke ljubavi. 'Ti kaži da' za SHY-a nije samo glazbeno djelo, već i izraz osjećaja koje proživljava. Pjesma nosi sa sobom poruku ljubavi i zajedništva, kako ističe umjetnik: 'Ljubav i zajedništvo su ključni elementi za sretan život. 'Ti kaži da' ukazuje upravo na to, a istovremeno predstavlja univerzalnu priču o ljubavi koju svi mogu razumjeti.'

Zanimljivost koju nam je otkrio SHY je da 'Ti kaži da' zapravo nastaje kao poklon prijateljima za vjenčanje, a nakon pozitivne reakcije svih prisutnih na proslavi vjenčanja, mladi pjevač odlučuje pjesmu ispratiti spotom. Dodaje i da je to put o kojem sanja cijeli život te da je odlučio taj san pretvoriti u stvarnost pa tako kreće hrabro koračati u svijet glazbe. Uz samu pjesmu predstavio je i pripadajući spot za koji kaže: 'Spot je produžetak pjesme, dodajući joj vizualni identitet i dubinu. Odiše dubokim emocijama u svakom kadru.' 

Proces snimanja spota za pjesmu bio je novo i uzbudljivo iskustvo za SHY-a, koji ističe kako je uživao u svakom trenutku. 'Snimanje spota bilo je izuzetno zabavno iskustvo. Nadam se da će gledatelji osjetiti strast i toplinu koju sam ja osjećao stvarajući ga', ističe mladi umjetnik.

Nakon uspješnog lansiranja debitantske balade, SHY otkriva da to nije kraj i da možemo očekivati još mnogo toga od njega. 


Vaša reakcija na temu