Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO-ANKETA Može li Hajduk u finale Kupa? Dio navijača izgubio optimizam, drugi ipak raspjevan

VIDEO-ANKETA Može li Hajduk u finale Kupa? Dio navijača izgubio optimizam, drugi ipak raspjevan

Osvrnuli su se i na 'bolan' poraz u subotnjoj prvenstvenoj utakmici s Dinamom

Uoči polufinalnog ogleda SuperSporta Hrvatskog kupa s Dinamom, koji je na rasporedu danas od 19 sati, a netom nakon poraza od istog protivnika u prvenstvenom derbiju rezultatom 1:0, pitali smo navijače vjeruju li da Hajduk izboriti finale kako bi na koncu obranio trofej. Video-anketa pokazala nam je da optimizam nije na vrhuncu, no ipak - većina ih se nada boljoj izvedbi 'bijelih' na ponovno rasprodanom Poljudu. 

'Optimističan sam, očekujem pobjedu, ali bit će teško. Igrači se moraju bolje posložiti. Osjeti se da nedostaje Žaper, velik je minus što neće biti ni Livaje

Poraz u prvenstvu bio je bolan. Napokon smo imali nadu, mislili da možemo biti prvaci, a onda je sve palo u vodu. Nade još ima, ali teško će se titula osvojiti s ovakvom igrom, nema tu sreće. Ni u koga se ne može uperiti prstom. Atmosfera na Poljudu bila je super, ali nije bilo ideje i kreacije. Ni Dinamo nije bio ništa specijalan, ali je zabio gol', mišljenja je Domagoj.

Branko 'krivca' za poraz Hajduka vidi u treneru Mislavu Karloganu koji se, po njegovom sudu, ne snalazi baš najbolje na klupi Hajduka. 

'Strah me. Iako se ne nadam pobjedi, Hajduk ne ulijeva povjerenje. Ne vidi se želja i požrtvovnost. Po meni su svi igrači pet do šest kilograma teži, nego što bi trebali biti, izuzev Kalinića za kojeg se, iako nije dugo igrao, vidi da je u treningu. Malo igra i zaslužuje veću minutažu', naveo je. 

Magdalena, pak, ne gaji nimalo optimizma za današnju utakmicu. Ne krije to unatoč tome što je vjerna navijačica 'bijelih'.

'S obzirom na zadnju, u kojoj smo sami bili krivi za poraz, mislim da neće dobro proći ni ova. Navijam za Hajduk, voljela bih da pobijedili, ali mislim da će Dinamo pobijediti rezultatom 1:0', navela je, no ipak, usprkos istopljenim bodovima prednosti, nije isključila mogućnost osvajanja titule. 

Frani se još nisu slegnule emocije. Nakon subotnjeg iskustva strahuje od današnjeg ishoda. 

'Igrače ne mogu kriviti, mislim da možemo kriviti malo trenera, možda je on mogao bolje. Ništa još nije izgubljeno, još se nadam. Emocije su pomiješane - ljutnja, razočarenje… - ali igrači trebaju dignuti glavu gore. Nadam se da će sada biti bolje', rekao je. 

Kratak razgovor s Markom protekao je u sasvim drugačijem tonu. Smjelo je prognozirao 2:1 za Hajduk pa se osvrnuo na prethodni derbi. 

'Nije na meni da sudim, ali rekao bih da trener ima najveću ulogu u porazu', komentirao je. 

Zatekli smo i Evelin koja rijetko preskače utakmice Hajduka, baš kao i njen 27-godišnji sin. Priznala nam je da ju je rastužio poraz, ali je uvjerena u pobjedu danas. 

'Meni Hajduk uvijek ima šanse, i kada nema - za mene ima. Doživjela sam razočaranje zbog poraza protiv Dinama, nisam popila vina, nisam nazdravila, nisam pjevala 'O, Hajduče', a nosila sam kapu i čarape s obilježjima Hajduka… Nema veze, bit će bolje', kazala nam je ova vesela navijačica te potom i zapjevala pred našom kamerom.

Pogledajte video!

@dalmatinskiportal Može li Hajduk u finale Kupa? Dio navijača izgubio optimizam, drugi ipak raspjevan #hajduk #torcida #kup #dinamo original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu