Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Frano Kelam/Press Zabranjeno pušenje ovog ljeta na KulaKula festivalu!

Zabranjeno pušenje ovog ljeta na KulaKula festivalu!

Održava se početkom kolovoza u Trogiru

Ovog ljeta na KulaKula festivalu koji će se održati od 2. do 4. kolovoza, lineupu od sedam izvođača pridružit će se i legendarni bosansko-hercegovački rock sastav Zabranjeno pušenje!

Nakon što su najavljeni Urban&4, Buč Kesidi, mladi izvođači Dani i Nika Turković, hip hop legenda Edo Maajka i trap diva Senidah - došlo je vrijeme i za posljednje ime koje ove godine slavi veliku obljetnicu.

Naime, Zabranjeno pušenje u Trogir dolaze u trenutku kada obilježavaju 40 godina od kultnog albuma 'Das ist Walter' na kojem se nalazi i antologijska 'Zenica Blues' a nastup u impresivnoj Kuli Kamerlengo podijelit će s hip hop velikanom Edo Maajkom 4. kolovoza.

'Možeš imat' moje tijelo', 'Yugo 45', 'Balada o Pišonji i Žugi' i mnogi drugi hitovi dobro su poznat materijal koji garantira odličan provod u kolovozu.

Ovaj boutique festival svake godine diže letvicu kako u produkciji tako i izborom izvođača pa ne sumnjamo kako će ulaznice i za ovaj rock/hip hop spektakl planuti.

U prodaji su jednodnevne ulaznice, a s obzirom na neradni ponedjeljak nakon festivala predlažemo vam trodnevnu festivalsku ulaznicu koja će omogućiti zaista bogat glazbeni vikend u gradu sretnog trenutka!

Ulaznice potražite u sustavu Entrio.hr, a više informacija o samom festivalu i detaljima na KulaKula društvenim mrežama!

Vaša reakcija na temu