Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdukov protivnik u Konferencijskoj ligi poražen u derbiju

Hajdukov protivnik u Konferencijskoj ligi poražen u derbiju

Za glavnim konkurentom sada zaostaju šest bodova

U derbiju 16. kola prvenstva Farskih otoka, Hajdukov europski protivnik HB Torshavn poražen je od glavnih konkurenata za vrh tablice Vikingura 0:2. 

Do posljednjih petnaest minuta susreta nije bilo pogodaka, a onda je Vikingur riješio utakmicu. Prvo je u 75. minuti zatresao mrežu Olaf Bardarson, da bi pet minuta kasnije isto napravio Finnur Justinussen

Vikingur je tako srušio Hajdukovog protivnika u Konferencijskog ligi te njihovu najveću konkurenciju za vrh tablice. Zadali su im drugi uzastopni ligaški poraz i pobjegli im na šest bodova razlike. Zanimljivo, HB Torshavn je do ta dva poraza imao niz od petnaest pobjeda u svim natjecanjima. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu