Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA VETERANA SOLINA Hrvoje Vuković pet sekundi prije kraja srušio Reful i udaljio ga od naslova

LIGA VETERANA SOLINA Hrvoje Vuković pet sekundi prije kraja srušio Reful i udaljio ga od naslova

Bivši igrač Hajduka bio je raspoložen

D&D je iznenadio Reful, ekipu koja se bori za naslov prvaka Solinske lige. Nikša Orlović isključen je (drugi žuti karton) malo naivno, nakon promašaja udario je nogom u vratnicu. Sutikva je svladala konkurenta za najlošiju ekipu AZ 07.

Zidić - Izazov 1-3 (Lovrić - Cipci 2, Rosandić)

Izazov je bez Botića, Vuke, Kralja i Veličkovića došao do pobjede, koja je možda i vrijedna naslova.

Nakon ubačaja Brokete iz kornera, Rosandić je u 8. minuti iz voleja pogodio za vodstvo Izazova. Tri minute kasnije Petrović spašava gol Zidića, a u sljedećem napadu Cipci povećava vodstvo Izazova. Od 36. minute Zidić uvodi vratara-igrača, ali nakon minutu primaju i treći pogodak, a strijelac je ponovo Cipci. Uspio je Zidić smanjiti rezultat na 1-3 i to je bilo sve.

Ovom pobjedom Izazov odmiče pratiocima, s obzirom da je Reful izgubio, a Salonadental bio slobodan. U 19.kolu sastaju se Izazov i Salonadental, što bi moglo dati dosta jasniju sliku raspleta sezone. U slučaju pobjede Izazova, sve će bit jasno tri kola prije kraja .

BATT USP - Konoba Antonica  3-2 (Karađa 2, Soldo - Mihanović, Knezović)

Odmah u trećoj minuti povela je Antonica preko Siniše Mihanovića, da bi Karađa poravnao u 11. minuti susreta. U 22 minuti Jurlin je pucao, a Grubišić s crte nije uspio pospremiti loptu u mrežu. Minutu kasnije Soldo gura loptu u mrežu nemoćnoga Timerca. Do kraja susreta Konoba Antonica je uspjela smanjiti rezultat preko Zvonka Knezovića na 2-3. U 38. minuti susreta isključen je (drugi žuti karton) Nikša Orlović. Razlog isključenja je nepotrebno udaranje nogom i guranje vratnice nakon promašene prazne branke.

Pekara Reful - D&D  0-1 (Vuković)

Izgubio je Reful pet sekundi prije kraja susreta možda i prvenstvo, s obzirom na pobjedu Izazova. U 7. minuti Tomislav Buljan pogađa stativu za D&D, a isto ponavlja u 15. minuti. Rezultat ostaje nepromijenjen. Reful u 19. minuti uzvraća preko Kovača, ali odbijena lopta odsjeda na stativi. U 38. minuti Majdov je pucao silovito i ponovo se tresla vratnica. I, kada se činilo da neće biti pobjednika, uslijedio je šok za 'Pekare'. Bivši igrač Hajduka Hrvoje Vuković pogodio je za pobjedu D&D. Pogodak Vukovića mogao bi značiti i kraj vladavine 'Pekara' u Solinskoj ligi veterana. Sad je Izazov na plus devet i ima utakmicu više.

DVD Solin Raj nautika - C.B. Argentina 2-1 (Špar i Barišić - Buzov)

Poveli su 'Vatrogasci' preko Ljubomira Barišića, a povećao je Špar na 2-0. Konačni rezultat  2-1 postavo je Damir Buzov .S ovom pobjedom DVD Solin Raj nautika se primakla na bod Argentini.

Sutikva - AZ 07   4-2 (Dugeč 2, Damjanović 2 - Brtan i Babić)

Derbi začelja pripao je Sutikvi uz po dva pogotka Dugeča i Damjanovića. AZ 07 i dalje ne zna za pobjedu ove sezone, upisao je jednu pobjedu i jedan neriješen rezultat u 18 .kola, što je vrlo loše uz gol razliku 18-68, ali ima i nešto pozitivno za njih: nisu primili najviše pogodaka, tu je vodeća Sutikva sa 74 primljena pogotka.

Strijelci su bili aktivni, Cipci je s još dva pogotka došao na brojku 25, a Lovrić s jednim na 17 pogodaka.

Tablica:

 1. Izazov                          44

 2. Salonadental               37

 3. Pekara Reful                35

 4. D&D                            31

 5. BATT USP                    29

 6. Zidić                             23

 7. Konoba Antonica          17

 8. C.B.Argentina               16

 9. DVD Solin Raj nautika  15

10. Sutikva                          9

11. AZ 07                             4

Raspored 19. kola. nedjelja 22.03.2015.

15:00 AZ 07 - DVD Solin Raj nautika

15:50  C.B.Argentina - Pekara Reful

16:40  D&D - BATT USP

17:30 Konoba Antonica - Zidić

18:20  Izazov - Salonadental

Slobodna je ekipa Sutikve

Vaša reakcija na temu