Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Varaždin minimalno svladao Istru na domaćem terenu, Michele Šego ponovno sudjelovao u pobjedničkom pogotku

Varaždin minimalno svladao Istru na domaćem terenu, Michele Šego ponovno sudjelovao u pobjedničkom pogotku

Zauzeli su četvrto mjesto tablice

U prvoj utakmici sedmog kola SuperSport HNL-a, Varaždin je na domaćem terenu slavio protiv Istre 1:0.

Jedini pogodak u baroknom gradu večeras su postigli domaćini u 78. minuti. Michele Šego uputio je krasan ubačaj, Ivan Nekić silovito je zapucao glavom i pogodio prečku, a na odbijenoj lopti prvi je bio Leon Belcar i s lakoćom ju pospremio u mrežu Lovre Majkića

Gosti su se nakon primljenog pogotka probudili, bili su aktivni prema naprijed i nekoliko puta opasno zaprijetili, ali bilo je kasno.

Varaždinci su izdržali protivnički pritisak i tako stigli do svoje treće pobjede ove sezone. Osim toga, imaju još tri remija i samo jedan poraz, onaj od Hajduka na Poljudu. Zauzimaju visoko četvrto mjesto tablice, a u nadolazećem kolu gostuju kod Osijeka na Opus Areni. 

S druge strane, Istra je večeras upisala svoj četvrti poraz. S ukupno sedam osvojenih bodova zauzimaju šesto mjesto, a sljedeći vikend gostuju na Šubićevcu. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu