Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIVAJINA PODRŠKA FILIPU: Uključite se, lijek za 15-godišnjeg dječaka iz Kaštela je možda u nekome od nas

LIVAJINA PODRŠKA FILIPU: Uključite se, lijek za 15-godišnjeg dječaka iz Kaštela je možda u nekome od nas

Sve što je potrebno je otići na Firule od 12 do 15 sati na odjel za transfuziju krvi ili u bolnicu Križine u laboratorij za tipizaciju tkiva kako bi se provjerilo jeste li odgovarajući donor

Akciji za 15-godišnjeg Filipa Lemu priključio se i Hajdukov kapetan Marko Livaja, koji je na svojim kanalima objavio fotografiju podrške i tekst s Dalmatinskog portala.

Svima koji još nisu upoznati, prenosimo objavu Bilog srca:

'Početak nove školske godine, druženje u srednjoškolskim klupama i tinejdžerske radosti za 15-godišnjeg Filipa Lemu iz Kaštel Starog, pale su, nažalost, prije nekoliko dana u drugi plan.

Filip je, naime, saznao da boluje od aplastične anemije, bolesti koja se naziva i sestrom raka, te je trenutno na liječenju u Zagrebu.

Ova bolest liječi se presađivanjem koštane srži ili matičnih stanica. Nažalost, članovi Filipove obitelji nisu adekvatni donori i Filip treba pomoć svih nas!

Sve što je potrebno je otići na Firule od 12 do 15 sati na odjel za transfuziju krvi ili u bolnicu Križine u laboratorij za tipizaciju tkiva kako bi se provjerilo jeste li odgovarajući donor.

Lijek za Filipa, hrabrog i nasmijanog borca, je možda u nekome od nas!

Podijelite objavu, ispričajte Filipovu priču, izdvojite malo svog vremena i pomozimo mu u ovoj borbi!

Za osmijeh, za radost, za život - za Filipa!'



Vaša reakcija na temu