Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: WikimediaImages from Pixabay ŠTO SE DOGAĐA?! Dvanaest ozlijeđenih zbog turbulencije na letu Qatar Airwaysa za Dublin

ŠTO SE DOGAĐA?! Dvanaest ozlijeđenih zbog turbulencije na letu Qatar Airwaysa za Dublin

Slično se dogodilo prije par dana na letu Singapore Airlinesa

Dvanaest osoba ozlijeđeno je nakon turbulencije u nedjelju na letu Qatar Airwaysa iz Dohe za Dublin.

Let, koji je sletio u Dublin malo prije 13 sati po lokalnom vremenu, dočekale su hitne službe, uključujući policiju zračne luke i odjel za vatrogasce i spašavanje.

Prema priopćenju zračne luke Dublin, u incidentu je ozlijeđeno šest putnika i šest članova posade. Let QR107 Qatar Airwaysa doživio je turbulencije dok je letio iznad Turske, stoji u priopćenju, javlja CNN.

Dublinska zračna luka priopćila je da pomaže putnicima i osoblju te da to nije utjecalo na rad.

U izjavi za CNN, Qatar Airways je rekao da je let sigurno sletio u Dublin, ali da je 'manji broj putnika i članova posade zadobio lakše ozljede u letu i sada im se pruža liječnička pomoć'.

'Stvar je sada predmet interne istrage', nastavlja se u priopćenju. 'Sigurnost i sigurnost naših putnika i posade naš su glavni prioritet'.

Podsjetimo, turbulencije su prije nekoliko dana bile razlog smrti jednog i ozljeđivanja 104 putnika na letu Singapore Airlinesa.

Let SQ321 iz Londona za Singapur letio je u utorak na visini od 37.000 stopa kada se zrakoplov naglo spustio prije nego što se popeo nekoliko stotina stopa. Zatim je opetovano padao i penjao se otprilike jednu minutu.

Vaša reakcija na temu