Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONAČNO Dopunske strjelice na opasnom raskrižju

KONAČNO Dopunske strjelice na opasnom raskrižju

'Nadamo se da će što prije biti u funkciji'

Iz Građanske inicijative Naprid Plokite, naprid Siromašna priopćili su kako su napokon dočekali i postavljanje dopunskih strjelice semaforima na križanju Dubrovačke i Vukovarske ulice.

- Isto smo javno tražili puno puta zadnjih nekoliko godina. Prvi put, putem vijećničkog pitanja na Gradskom vijeću, posredstvom Tonća Blaževića. Iz komunale nam je odgovoreno da bi se time poremetio zeleni val u Dubrovačkoj ulici. 

Izgleda da je postavljanje kamera u svrhu Inteligentnog transportnom sustava koincidiralo s postavljanjem dopunski strjelica na spomenutom križanju. Nadamo se da će što prije biti u funkciji - poručuju iz inicijative.

Vaša reakcija na temu