Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Nagrade i priznanja najboljim policajcima u Makarskoj, Omišu i Sinju

Nagrade i priznanja najboljim policajcima u Makarskoj, Omišu i Sinju

Dodijelili su im ih gradonačelnici

Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović je danas uručio zahvalnicu policijskoj službenici Policijske postaje Makarska Ivani Gudelj za izniman doprinos sigurnosti u lokalnoj zajednici i angažman u turističkoj sezoni 2024.

Svečanoj dodjeli zahvalnice prisustvovali su uz gradonačelnika pročelnica Upravnog odjela za javne potrebe i društvene djelatnosti grada Makarska Marina Puharić, načelnik Policijske postaje Makarska Geni Dropulić i policijski službenik za poslove policije Jurica Tolića.


Gradovi i općine u Splitsko-dalmatinskoj županiji godina u rujnu uoči obilježavanja Dana policije nagrađuju policijske službenike koji su se tijekom godine istakli svojim radom i doprinosom zajednici.

Nagrađivanje policajaca koji su se tijekom godine istakli radom, profesionalnim kontaktom s građanima i rezultatima rada tradicija je velikog broja gradova i općina koja je proizašla iz svakodnevne suradnje i realizacije mnogobrojnih projekata koji imaju jedan zajednički cilj, a to je sigurnost građana.

Danas je u prostorima Grada Omiša gradonačelnik Ivo Tomasović dodijelio nagradu policijskom službeniku Policijske postaje Omiš, kontakt policajcu Miljenku Bobancu.


Nagrada je priznanje za dobar i profesionalan dosadašnji rad ali svakako i poticaj da suradnja policije i grada svakoga dana bude sve bolja i kvalitetnija a na korist svim građanima Omiša i okolice.

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj uručio je zahvalnice dvojici policijskih službenika Policijske postaje Sinj koji su se istaknuli svojim izvanrednim radom i profesionalnošću.

Zahvalnicu za dugogodišnji predan rad, iznimnu profesionalnost i nesebičnu posvećenost očuvanju sigurnosti primio je policijski službenik Petar Domjanović, čiji je doprinos lokalnoj zajednici značajno pridonio stvaranju sigurnog i ugodnog okruženja za građane.

Drugu zahvalnicu za izvanrednu službu i predanost obavljanju policijskih dužnosti primio je Jozo Maleš, koji je prepoznat kao najbolji policijski službenik Policijske postaje Sinj za 2024. godinu. Njegov rad je uvelike doprinio sigurnosti na području Sinja.

Uz gradonačelnika dodjeli su prisustvovali načelnik Policijske postaje Sinj Mislav Filipović Grčić, policijski službenik Ante Šandrić i zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta.


Bulj je na početku Domovinskog rata bio pričuvni policajac, tom prigodom je uputio čestitke svim policijskim službenicima povodom Dana policije, ističući njihov neprocjenjiv doprinos sigurnosti građana i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

Vaša reakcija na temu