Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Dalibor Ninčević) NINČEVIĆ UGOSTIO UVAŽENE GOSTE 'Bili su oduševljeni s prirodnim i kulturnim dobrima te su iskazali interes za razvijanje daljnjih odnosa'

NINČEVIĆ UGOSTIO UVAŽENE GOSTE 'Bili su oduševljeni s prirodnim i kulturnim dobrima te su iskazali interes za razvijanje daljnjih odnosa'

Fotografije je podijelio na Facebooku

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević ugostio je danas cijenjene goste u svom gradu. Fotografije je podijelio na društvenim mrežama.

'Kad god mi se ukaže prilika prezentirat naš grad, naravno da je iskoristim i ne samo za pokazat naša bogatstva nego i ostvarit mogućnosti za buduće suradnje. 

Tako sam danas ugostio i upoznao sa Solinom uvažene goste: veleposlanika Republike Koreje g. Sungwook Hong, njegovu suprugu gđa. Hyesun Jung, vicekonzulicu gđica. Junghyun Park,  počasnog konzula Republike Koreje u Splitu prof. dr. sc. Damira Primorca i njegovu ženu prof. dr. sc. Željku Primorac.

Naši gosti su bili oduševljeni s prirodnim i kulturnim dobrima te su iskazali interes za razvijanje daljnjih odnosa.

Hvala im na posjeti i izdvojenom vremenu za naš grad. Vjerujem da je ovo tek početak dobre i plodonosne suradnje', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu