Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot NL VRIME JE: Snimili smo koliko kamiona prođe iz kamenoloma Ulicom Petra Krešimira IV

NL VRIME JE: Snimili smo koliko kamiona prođe iz kamenoloma Ulicom Petra Krešimira IV

Tražili su da se zabrani prometovanje teških kamiona, ali im je prijedlog više puta odbijen

Nezavisna lista Vrime je! iz Segeta objavila je novi video u kojem razotkrivaju koliko kamiona prođe od 6.39 do 8.00 sati prosječnim radnim danom. 

'Valja napomenuti da bi Alas Dalmacija d.o.o. kamenolom trebao raditi od 7.00 sati. Od početka našeg aktivističkog djelovanja ukazujemo na probleme s kamenolomom. Osim što prekomjerno jure kroz Ulicu Petra Krešimira IV gotovo je endemski rijetko vidjeti pojedini kamion koji ima pokriveni koš. Nije da time ugrožavaju promet', poručuju iz Nezavisne liste.

S obzirom na to da je navedena ulica nerazvrstana cesta, dodaju, poluge moći za rješavanje ovog problema su u rukama aktualnog načelnika Općine Seget Ive Sorića

'Na prethodnoj sjednici predložili smo (po četvrti put od 2021. godine) da se zabrani prometovanje teških kamiona i mehanizacije kroz Ulicu Petra Krešimira IV. HDZ Seget je jednoglasno, po četvrti put, bio protiv. Koliko kamiona je prošlo kroz Ulicu Petra Krešimira IV od 6.39 (nekoliko puta smo bili uvjeravani da kamenolom s radom započinje od 7.00) do 8.00 sati - pogledajte u videu!', zaključuju iz NL Vrime je.


Vaša reakcija na temu