Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
O napadu na Krovinovića oglasili se iz Grada Splita

O napadu na Krovinovića oglasili se iz Grada Splita

'Očekujemo nedvosmislenu osudu svih sportskih klubova i društvenih aktera'

O napadu na Hajdukovog nogometaša Filipa Krovinovića u Zagrebu, oglasila se i splitska gradska uprava.
 
- Zgroženi smo huliganskim napadom na prvotimca Hajduka, Filipa Krovinovića, koji se sinoć dogodio u Zagrebu. Ovaj čin nasilja pojedinaca prema profesionalnom sportašu bezrezervno osuđujemo i očekujemo od nadležnih institucija da slučaj što hitnije istraže, utvrde počinitelja/e i adekvatno sankcioniraju.

Također, očekujemo nedvosmislenu osudu svih sportskih klubova i društvenih aktera prema ovom i svakom huliganskom činu nasilja, te zajedništvo u jasnoj poruci da je nasilje nespojivo sa sportom, da se svi sportaši i navijači moraju osjećati sigurnima, ma u kojem gradu igrali i za koji klub navijali - poručuju iz Grada Splita.

Vaša reakcija na temu