Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trifunovića će potjerati iz Hrvatske zbog pravomoćne presude

Trifunovića će potjerati iz Hrvatske zbog pravomoćne presude

Dobit će rok od nekoliko dana da napusti teritorij RH

Bilo je danas pomalo iznenađujuće u sudnici kada se doznalo da se splitska policija odrekla prava žalbe na uvjetnu presudu za Sergeja Trifunovića. Naime, optužnim prijedlogom su tražili 30 dana zatvora za jedan od dva prijavljena prekršaja da bi se onda zadovoljili uvjetnom kaznom.


Ipak, riječ je bila o taktičkom koraku. Naime, upravo zbog ove, sada već pravomoćne i izvršne osuđujuće presude, policija će Trifunoviću otkazati boravak u Hrvatskoj. Dobit će rok od tri dana da napusti državu i iduća 3 mjeseca neće moći ponovno u RH.


Trifunović je uhićen prije dva dana na graničnom prijelazu Bajakovo. Sa suprugom Isidorom je krenuo kod njenih roditelja u Rijeku, i to nakon što mu je istekla zabrana ulaska u trajanju od godinu dana koju je policija donijela nakon postupka zbog vrijeđanja policijskih službenika koji su uredovali zbog poziva građana da Trifunović drži psa Milu bez nadzora na plaži Kaštelet.

Vaša reakcija na temu