Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UPOZORENJE SPLIĆANINA 'Znaju da će proći nekažnjeno pa pod okriljem mraka donose otpad'

UPOZORENJE SPLIĆANINA 'Znaju da će proći nekažnjeno pa pod okriljem mraka donose otpad'

Smatra da su postavljanje kamera i novčane kazne rješenje

Gomila rasutog otpada mogla se uočiti na splitskim Brdima, preciznije na križanju Puta Brda i Imotske ulice. 'Dokumentirao' ga je i Splićanin koji se obratio na adresu Dalmatinskog portala. 

'Ovako izgleda prije i poslije čišćenja ove lokacije. Znači nije prošao ni dan, a već je netko nepropisno odložio glomazni otpad (madrac i slično...) umjesto da ga odveze u reciklažno dvorište. Rješenje je u postavljanju kamera i novčanim kaznama', istaknuo je ovaj revoltirani građanin i priložio fotografije.


Istaknuo je kako je odvožnja otpada odrađena prije nekoliko dana - u petak ili subotu. Napomenuo je ujedno kako je ondje bila istaknuta tabla o zabrani deponiranja otpada. 

'Ništa se nije promijenilo. Ovako je bilo i za vrijeme Ive Baldasara, Željka Keruma, Andre Krstulovića Opare i sada aktualnog gradonačelnika Ivice Puljka. Pojedinci znaju da će proći nekažnjeno i pod okriljem mraka donose otpad. 

Na još jednoj lokaciji na Brdima bila je ista situacija, ali se drastično promijenila otkako je grad postavio dvije kamere. Više se ne odlaže glomazni otpad i razdvaja se otpad po kontejnerima', naveo je. 


Vaša reakcija na temu