Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
USKORO U SPLITU Healthtech Adria - konferencija o budućnosti zdravstvene tehnologije

USKORO U SPLITU Healthtech Adria - konferencija o budućnosti zdravstvene tehnologije

Jedinstvena prilika za suradnju stručnjaka, inovatora, poduzetnika te investitora

Medicinski fakultet u Splitu, 5. i 6. prosinca postat će središte zdravstveno-tehnološkog događanja. Prva Healthtech Adria konferencija u Hrvatskoj okupit će niz renomiranih stručnjaka, od zdravstvenih djelatnika i tehnoloških inovatora, do poduzetnika iz svijeta zdravstva i tehnologije. Cilj događanja je istražiti najnovija dostignuća u području digitalnog zdravstva, medicinskih tehnologija i biofarmaceutike.

NetHub, zdravstveni inovacijski hub i poduzetnički akcelerator, organizator je konferencije u suradnji s Medicinskim fakultetom u Splitu. Glavni fokus djelovanja mu je što bliže povezati potrebe zdravstvenog sustava i mogućnosti digitalnih tehnologija.

- Na konferenciji će se govoriti o ključnim temama koje oblikuju budućnost zdravstva kroz niz predavanja, panel rasprava, praktičnih demonstracija te startup pitch natjecanja. Sudionici će imati priliku čuti sve o strategijama izlaska na tržište za zdravstvene tehnologije, sudjelovati u dinamičnim raspravama i umrežavati se s vodećim stručnjacima u sektoru - rekao je Marko Mimica, osnivač tvrtke NetHub.

Healthtech Adria 2024 pružit će jedinstvenu priliku za suradnju stručnjaka, inovatora, poduzetnika te investitora.

- Konferencija će okupiti brojne inozemne i nacionalne stručnjake koji će podijeliti svoja znanja i iskustva. Jedni od renomiranih gostiju koji će održati predavanja su Marion Lepmets, Admir Kulin, Zoran Đogaš, Alex Leach i drugi. Vrijeme je da Hrvatsku postavimo na kartu globalnih inovacija u zdravstvu, kako bi se otvorio put za inovacijske projekte koji bi oblikovali budućnost zdravstvene skrbi - istaknuli su iz NetHub-a.

Budući da je riječ o prvoj konferenciji ovakvog tipa u Hrvatskoj, organizatori su omogućili besplatnu registraciju svim zainteresiranim sudionicima putem Entrio platforme.

Dodatne informacije o konferenciji i programu, dostupne su na web stranici htadria.com.

Vaša reakcija na temu