Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Proteklog ljeta trojac je s Poljuda otišao na Kajzericu, ali do sada se nisu usrećili

Proteklog ljeta trojac je s Poljuda otišao na Kajzericu, ali do sada se nisu usrećili

Još uvijek čekaju ozbiljniju priliku

U subotu na Poljud stiže Lokomotiva, a proteklog ljeta 'lokosi' su iz poljudskog vrta ubrali nekoliko plodova. 

Iz Hajduka su doveli trojicu igrača. Filip Čuić, Ivan Krolo i Toni Silić s Poljuda su otišli na Kajzericu. 

Čuić je iz Hajduka otišao nakon isteka ugovora. Smatralo bi se da će u Lokomotivi imati priliku za većom minutažom, ali u dosadašnjih deset kola to nije bio slučaj. Do sada je odigrao tri utakmice, dvije u prvenstvu i jednu u kupu. Svaki put u igru je ušao s klupe. Protiv Rijeke je odigrao 11 minuta, protiv Šibenika 18, dok je u kup susretu sa Samoborom odigrao 20 minuta. 

Krolo je u Lokomotivu otišao sredinom srpnja. Svjestan da na Poljudu teško može do ozbiljne prilike dogovorio je odlazak u redove zagrebačkog kluba. Do sada još uvijek nije zaigrao, čeka na službeni debi. Nekoliko puta bio je na klupi, ali još uvijek nije dobio ni minutu.

Talentirani vratar Toni Silić u Lokomotivu je otišao na posudbu. No, i on, kao i spomenuta dvojica ex hajdukovaca još uvijek čeka na pravu prigodu. 'Jedinicu' i dalje drži Zvonimir Šubarić, a Silić je do sada branio na jednoj utakmici, u kup susretu protiv Samobora. 

Vaša reakcija na temu